Centrum för forskning om religion och samhälle (CRS)

Välbesökt tillställning när CRS firade 10 år

2018-01-31

Ett drygt hundratal personer deltog vid CRS tioårsjubileum den 23 januari. Några av CRS forskare bjöd på korta föreläsningar som berörde alltifrån religionsfrihet inom vården till religion inom medier: konflikt, kultur och rättigheter.

Martha Middlémiss Le Mon
hälsar alla välkomna

Under de senaste tio år har forskare verksamma vid CRS bidragit till en stor mängd publikationer och samtidigt utvecklat multivetenskaplig forskning inom området i Sverige och internationellt. Forskarna har även skapat samarbeten med partners utanför universitetet kring frågor om religion och ungdomar, medier, migration och vården med mera.

Är du nyfiken på vad vi gör och vill få information om framtida evenemang, prenumerera på vårt nyhetsbrev eller mejla oss.

CRS - Centrum för forskning om religion och samhälle är en mångvetenskaplig centrumbildning vid Uppsala universitet för forskning om religiösa och sociala förändringsprocesser i Sverige, Europa och globalt.